Bezoek Lindor op ANUGA FoodTec in Keulen, Duitsland. Haal uw gratis ticket hier.

Lindor levert een aangepaste Gentle Touch menger aan Duitse theeproducent

Lindor maakt gebruik van uitgebreide expertise in de thee-industrie om een op maat gemaakte industriële theemixer te leveren aan een tevreden Duitse klant.

Deze middelgrote menger heeft een batchcapaciteit van 2000 liter. Het is uitgerust met onze unieke Gentle Touch mengtechnologie en intrekbare in- en uitlaat voor eenvoudige reiniging en inspectie.

Voor deze speciale bestelling hebben we de standaard Lindor theeblender aangepast door de uitlaat te vervangen voor een grotere. Vanwege de atypische eigenschappen van het product van de klant moesten we een speciale oplossing ontwikkelen die paste bij hun behoeften. Het vergroten van de uitlaat zorgt voor de ultieme uitstroom van het product.

De intrekbare in- en uitlaat maken het mogelijk om afdichtingen snel te vervangen door één enkele operator. Dit geavanceerde systeem wordt een Quick Seal Release (QSR) genoemd, waarmee snel en gemakkelijk toegang kan worden verkregen tot de binnenkant van de roterende trommel. Dit handige systeem samen met het hygiënische ontwerp van de theemixer helpt producenten om de hoogste hygiënische normen te bereiken en tegelijkertijd de uitvaltijd voor reiniging en inspectie tot een minimum te beperken.

Onze gepatenteerde zachte mengtechniek voorkomt dat de theebladeren breken tijdens het mengproces. Vanwege de zachte aard van deze techniek produceren Lindor blenders een consistente, homogene mix binnen een korte cyclustijd zonder product degradatie of stofvorming. Voor theeproducenten betekent dit het bereiken van een superieure kwaliteit thee.

Met meer dan twee decennia ervaring in de thee-industrie loopt Lindor voorop op het gebied van innovaties op maat door geavanceerde oplossingen en kant-en-klare installaties aan te bieden. Door de jaren heen hebben we onze Gentle Touch-technologie verfijnd om te voldoen aan de hoogste kwaliteit in theeproductienormen.

Wilt u meer weten over op maat gemaakte Lindor oplossingen voor uw theeverwerkingslijn? Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

Ontvang vandaag nog persoonlijk advies

Onze expert-ingenieurs staan klaar om je vereisten te bespreken.