Bezoek Lindor op ANUGA FoodTec in Keulen, Duitsland. Haal uw gratis ticket hier.

De vraag stijgt: Lindor batterijpoedermengers rollen uit in recordtempo

Lindor reageert snel op de productiestijging van batterijen met duurzame, betrouwbare mixers van topkwaliteit.

Lindor, een toonaangevende fabrikant van industriële verwerkingsapparatuur, heeft gemerkt dat de marktvraag naar batterijpoedermengers aanzienlijk is toegenomen. Aangezien het aantal bestellingen in de afgelopen vijf jaar bijna is verviervoudigd ten opzichte van het decennium daarvoor, heeft de fabriek van Lindor de activiteiten uitgebreid om snel aan deze bestellingen te kunnen voldoen. Deze week gaat er een zending van nog eens drie mengers naar de VS na de succesvolle Factory Acceptance Test (FAT) die vorige week is uitgevoerd.

Lindors geschiedenis met batterijpoeder

Met een rijke geschiedenis in het produceren van verschillende soorten batterijpoedermengers, waaronder homogenisatie, roterende vatenkoelers en bufferoplossingen, loopt Lindor al sinds 2000 voorop. De internationale aanwezigheid van het bedrijf strekt zich uit over belangrijke regio’s zoals Japan, de VS, Duitsland, China, België en Scandinavië.

Vraag uit de markt

De toename van het aantal orders voor Lindor’s batterijpoedermengers is een bewijs van de toenemende vraag binnen het wereldwijde energietransitie landschap. Nu de industrie wereldwijd overschakelt op duurzame energieoplossingen, is de dringende behoefte aan betrouwbare machines voor het verwerken van batterijpoeder nog nooit zo prominent geweest.

Productieverhoging met nadruk op kwaliteit

Lindor heeft op deze toegenomen vraag gereageerd door de productie van batterijpoeder verwerkingsmachines van hoge kwaliteit op te voeren. De zorgvuldig ontworpen machines van Lindor voldoen aan de strenge toepassingseisen en de onmiddellijke behoefte van producenten die op zoek zijn naar duurzame en reeds bewezen verwerkingsoplossingen. Elke mixer, koeler en bufferoplossing is ontworpen om optimale en langdurige prestaties te leveren, met behoud van de hoogste kwaliteitsnormen.

Applicatie-expertise en persoonlijke ondersteuning

Het technische team van Lindor heeft uitgebreide ervaring in het ontwerpen van oplossingen voor het verwerken van batterijpoeder. Het team is uitgerust om deskundige begeleiding en advies te bieden over best practices die zijn afgestemd op uw specifieke verwerkingsbehoeften.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over de poederverwerkingsoplossingen voor batterijen van Lindor en hoe deze uw verwerkingslijn kunnen verbeteren. Ons team staat klaar om u te helpen superieure resultaten te behalen.

Ontvang vandaag nog persoonlijk advies

Onze expert-ingenieurs staan klaar om je vereisten te bespreken.