Bezoek Lindor op ANUGA FoodTec in Keulen, Duitsland. Haal uw gratis ticket hier.

Een nieuwe mixer-soaker voor de productie van semicon verbindingen is onderweg naar Zuid-Korea

Een nieuwe Lindor post-extractie menger met een capaciteit van 1500 liter voor de productie van semicon compound is nu op weg naar een tevreden terugkerende klant in Zuid-Korea.

Als leiders op het gebied van mengtechnologie begrijpen we het belang van hoogwaardige apparatuur die voldoet aan de productiebehoeften. Na meerdere succesvolle menginstallaties in Saoedi-Arabië en in Zuid-Korea, weet onze klant, een gerenommeerde polymeerproducent, dat ze kunnen vertrouwen op Lindor-apparatuur. Daarom hebben ze weer voor gekozen voor een Lindor mixer.

De belangrijkste kenmerken zijn wat de Lindor mixer onderscheidt. De trommel is uitgerust met een mantel, om een nauwkeurige temperatuurregeling te behouden. En met gentle touch-technologie wordt een homogeen mengsel bereikt terwijl de deeltjes intact blijven. Door de hoogwaardige output kunnen onze klanten hoogwaardige producten blijven produceren, zoals extra high-voltage kabel.

Aan de reinheidsnormen wordt met gemak voldaan dankzij het hyper-clean ontwerp. En met een onmiddellijk legingsvermogen tot 99,9% wordt kruisbesmetting voorkomen, stilstand tijden worden geminimaliseerd en er wordt efficiënt aan de productienormen voldaan.

In de trommel hebben we ons vloeistofinjectiesysteem verwerkt. Dit zorgt voor een gelijkmatige verdeling, wat resulteert in een product van hoge kwaliteit.

Bij Lindor produceren we hoogwaardige mengoplossingen voor deeltjes en poeders die een hoge gevoeligheid hebben voor kracht of wrijving. Het gebruik van een mixer die werkt op zachte mengtechnologie zorgt voor het resultaat van totale deeltjesintegriteit.

Ons toegewijde team van ingenieurs staan altijd klaar om advies en hulp op maat te bieden, zo kunnen onze klanten de hoogste kwaliteit aan productie-output bereiken.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze soaking mixers en om de kwaliteit van uw semicon compound te maximaliseren.

Ontvang vandaag nog persoonlijk advies

Onze expert-ingenieurs staan klaar om je vereisten te bespreken.