Bezoek Lindor op ANUGA FoodTec in Keulen, Duitsland. Haal uw gratis ticket hier.

Een refurbished industriële koffiemixer vindt nieuw leven in Vietnam

Een Lindor-machine is begonnen aan zijn tweede reis naar een wereldwijd koffiebedrijf in Vietnam. De refurbished mixer, met een inhoud van 2000 liter, is nu op weg naar zijn tweede leven.

Een paar jaar geleden kocht het wereldwijde koffiebedrijf een tweedehands Lindor-mixer met een capaciteit van 70 liter voor hun Hongaarse fabriek. Het succes van hun ervaring heeft ertoe geleid dat ze nog een tweedehands Lindor-mixer hebben gekocht voor hun fabriek in Vietnam. De oude mixer is na de terugkoop uitgerust met een intrekbaar in- en uitlaatsysteem dat ervoor zorgt dat stilstand tijden tot een minimum worden beperkt, dat de machine gemakkelijk te reinigen is en deze ook gemakkelijk te inspecteren is.

Met minimale service en onderhoud hebben onze Lindor zachte mengmachines een levensduur van minimaal 35 jaar. Via ons terugkoopprogramma kopen we gebruikte machines terug en geven ze een upgrade zodat de levensduur nog verder wordt gemaximaliseerd.

Bij Lindor produceren we duurzame machines en restaureren we oude mengers om ze waardevol te maken voor een tweede leven. Door hun levensduur te verlengen, draagt Lindor bij aan de circulaire economie.

Onze zachte mengmachines produceren homogene mengsels zonder het product te beschadigen. Dit betekent dat producenten een superieure kwaliteit koffie kunnen bereiken, zelfs met een gebruikte machine. Door onze ruime ervaring in de voedingsmiddelenindustrie kunnen wij geavanceerde mengoplossingen en turnkey installaties aanbieden voor voedselproducenten.

Ons team van ingenieurs staat altijd klaar om te helpen of persoonlijk advies te geven en klanten te helpen aan de behoeften van hun productielijnen te voldoen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

Ontvang vandaag nog persoonlijk advies

Onze expert-ingenieurs staan klaar om je vereisten te bespreken.