Bezoek Lindor op ANUGA FoodTec in Keulen, Duitsland. Haal uw gratis ticket hier.

Over ons

Lindor is een ingenieursbureau en fabrikant van industriële mengapparatuur voor de voedingsmiddelen-, chemische, farmaceutische en polymeersector.

Onze gezamenlijke aanpak

Wij werken nauw samen met onze klanten om apparatuur van hoge kwaliteit te ontwerpen en te bouwen die aan al hun unieke behoeften voldoet.

Ons doel is om alle betrokken partijen een geweldige ervaring te bieden – van het eerste adviesgesprek tot de levering van het eindproduct.

Lees wat onze klanten zeggen
Lindor Over ons

Onze geschiedenis

De geschiedenis van Lindor op het gebied van service en kwaliteit begon in 1963 als een technische werkplaats. Aan het eind van de jaren tachtig werden de eerste mengers gebouwd voor een lokale Nederlandse fabrikant van instant voedsel en dranken.

Sindsdien zijn we onze mogelijkheden blijven verbeteren en uitbreiden om een toonaangevend, wereldwijde leverancier van poeder- en granulaatmeng-, coating- en droogsystemen te worden – allemaal met onze kenmerkende ‘gentle touch’-mengtechnologie.

Alle Lindor machines worden gemaakt in onze fabriek in Dordrecht, Nederland, waar ook onze Mixing Test Center gevestigd is.

Lindor Over ons

Wat je kunt verwachten als je samenwerkt met Lindor

  • Een out-of-the-box-benadering voor het oplossen van problemen en het aanpakken van de uitdagingen in de verwerkingslijn.
  • Samenwerking met een team van gepassioneerde ingenieurs die er alles aan doen om aan de specifieke behoeften te voldoen.
  • Een ervaren team van technici die ervoor zorgen dat de apparatuur snel, veilig en efficiënt geïnstalleerd wordt.
  • Een toegewijde klantendienst die je snel helpt en een levenslange voorraad reserveonderdelen biedt.

Onze waarden

Veerkracht

Bij Lindor streven we ernaar om een cultuur van aanpassingsvermogen en robuustheid te bevorderen en veerkracht in te bouwen in alles wat we doen, zodat we effectief door elke uitdaging kunnen navigeren en er sterker uit komen. Veerkracht is dan ook ingebouwd in de oplossingen die we voor onze klanten bedenken.

Duurzaamheid

Wij zetten ons in voor het ontwerpen en produceren van industriële apparatuur die gebouwd is om lang mee te gaan en hergebruikt kan worden, waardoor afval wordt verminderd en de economische en operationele efficiëntie voor onze klanten op de lange termijn wordt bevorderd.

Kwaliteit

Wij houden ons aan de hoogste kwaliteitsnormen en zorgen ervoor dat elk product dat wij maken duurzaam en betrouwbaar is en precies voldoet aan de behoeften en doelen van onze klanten.

Samenwerking

Samenwerking vormt de kern van onze bedrijfscultuur. Wij werken nauw met onze klanten en partners samen als een team om hun behoeften te begrijpen en samen oplossingen te creëren die voor wederzijds succes zorgen.

Geïnteresseerd om bij het team van Lindor te komen?

We houden altijd een oogje in het zeil voor geweldig talent en wereldwijde verkoopagenten, zelfs als we geen vacatures plaatsen. Stuur ons gerust je cv of een introductie van jezelf en je verkoopportefeuille naar mixers@lindor.nl

Ontvang vandaag nog persoonlijk advies

Onze expert-ingenieurs staan klaar om je vereisten te bespreken.