Lindor nieuws

Lindor op ANUTEC de internationale FoodTec in India

De ANUTEC is een van de grootste en belangrijkste beurzen in India voor toeleveranciers in de voedingsmiddelen- en drankindustrie. Deze beurs vindt van 27 tot en met 29 september a.s. plaats in Mumbai. Samen met onze partner FPT tonen wij aan de explosief groeiende Indiase markt onze nieuwste technologische ontwikkelingen. Lindor en FPT zijn te vinden op stands A09 en B09.

Onze mengers met ‘gentle touch’ technologie worden in India veelvuldig gebruikt voor het mengen van producten als snacks (zoals het immens poulaire zoutje ‘namkeen’), thee, instant drinks, bakery powders, kruiden en specerijen. Ook introduceren wij voor het eerst in Azië onze nieuwste testmenger, de L100 HCVP vacuüm-droger en -coater voor het mengen, coaten, impregneren en drogen onder vacuüm.

Vacuümdroger voor testen

De vacuümdroger L100 HCVP is speciaal ontwikkeld voor het afnemen van testen in een Lindor test centre. Ook is het mogelijk voor onze klanten om op eigen locatie onze vacuüm meng- en droogtechnologie te testen.

Testmenger met uitrijdbare in- en uitlaat

De L500 testmenger is voorzien van vloeistofinjectie en uitrijdbare in- en uitlaat. Hiermee is reinigen en het verwisselen van seals kinderspel.

Bekijk onze Lab Mixer in actie

De Lindor L10 Lab Mixer is onze kleinste menger met maximale batchgrootte van 10 liter. Deze mixer heeft eenzelfde ontwerp als onze full-size mengmachines van 350 tot 25.000 liter. De mengresultaten zijn schaalbaar naar de grote productiemachines. Daarom is het een ideale proef- en laboratoriummachine voor kleine batches. Bovendien is door de transparante trommel het mengproces goed zichtbaar.

In deze korte film ziet u hoe onze Lab Mixer muesli mengt.
 

Delen:

LINDOR MENGERS WORDEN GEBRUIKT VOOR DE VERVAARDIGING VAN

  • Küttner logo
  • Küttner logo