Lindor nieuws

Webinar stofvermijding bij theeproductie

Van ons succesvol Duitstalig webinar ‘Stofvermijding bij het verwerken van thee’, dat wij op 19 mei jl. in samenwerking met AZO organiseerden, is een compilatie met de hoogtepunten terug te zien op ons YouTube kanaal. Pak deze kans om alsnog een deel van de kennis mee te pikken. In een uur werd met 30 deelnemers aan de hand van slides, videoclips en animaties door het hele proces van grondstofaanvoer via mengen tot en met verpakken gelopen en met hen de thema’s rondom stofvermijding besproken.

Samen met AZO organiseerden wij het webinar ‘Virtuelle Fachkonferenz’ voor de Duitse thee-industrie. Het onderwerp was “stofvermijding bij het verwerken van thee”. Het was een coproductie van AZO VITAL, AZO Marketing en van Lindor Process Engineering en Verkoop Duitsland. Op initiatief van Michael Kaiser, Lindor salesmanager Duitsland. De reacties van de 30 deelnemers waren zeer positief.

Bekijk de compilatie van het webinar hier

Heeft u interesse in een herhaling van dit webinar of wilt u op de hoogte gehouden worden van een volgend? Laat het ons weten via e-mail.

LINDOR MENGERS WORDEN GEBRUIKT VOOR DE VERVAARDIGING VAN

  • Küttner logo
  • Küttner logo