industrial mixer

Speciale toepassingen

Liquid injection

Menger met Hot/Cold functie

Door de menger uit te rusten met buizen op de mantel van de trommel en met dubbelwandige lamellen, kan de trommel worden verwarmd of gekoeld met water. Dit kan worden gebruikt voor het verschaffen van een warmtebehandeling van producten terwijl er wordt gemengd. Deze menger kan worden geleverd in combinatie met vloeibare injectie en andere opties.

Liquid injection

Continu mengen

De menger kan ook worden uitgevoerd als een continue menger. De uitlaat kan worden bediend met een speciale klep waarmee de doorvoertijd kan worden bepaald.

Met deze configuratie kan een ononderbroken productstroom worden gemengd in de mixer.

Een continue menger kan ook worden uitgerust met vloeistofinjectie en andere opties.

Liquid injection

Lucht Drogen/Verwarmen/Koelen

De menger kan worden uitgerust met speciale leidingen zodat er een continue luchtstroom door de trommel blaast terwijl het product wordt gemengd. Door deze luchtstroom kan het product worden verwarmd of gekoeld. Dit kan ook worden gebruikt om het vochtgehalte aan te passen of om het overtollig vocht af te bouwen naar een bepaald percentage.

Liquid injection

Cryogenisch mengen

Cryogeen mengen bij -120 ° C <T <-80 ° C is mogelijk met speciale aanpassingen aan de inlaat, uitlaat en trommel. De menger en het product wordt op lage temperatuur gehouden met behulp van vloeibare stikstof in het doseerkabinet, de inlaat, de mengtrommel en de uitlaat. Delen van de mixer zijn dubbelwandig uitgevoerd in deze configuratie.

Met een PID controle loop en de elektromagnetische klep voor vloeibare stikstof wordt de ingestelde temperatuur geregeld.

LINDOR MENGERS WORDEN GEBRUIKT VOOR DE VERVAARDIGING VAN

  • Küttner logo
  • Küttner logo