industrial chemical mixers

Chemicaliën en Plastics

Lindor menginstallaties hebben bewezen een zeer waardevolle oplossing voor verschillende chemische productieprocessen te zijn.

Het feit dat Lindor mengers nauwelijks of geen krachten uitoefenen op het product, maakt ze bijzonder geschikt voor gebruik met breekbare en / of warmtegevoelige producten. Ook de optie om vloeistoffen (bijvoorbeeld aroma's, oliën) toe te voegen bewijst een waardevolle functie te zijn.

Lindor mixers zijn geschikt voor gevoelige poeders. Voorbeelden van poeders die met Lindor poedermengers gemixt kunnen worden zijn: batterijpoeders en metaalpoeders.

Een grote verscheidenheid aan specifieke producten

In de chemische industrie zijn er een grote verscheidenheid van specifieke producten waarvoor Lindor mixers worden gebruikt. Enkele typische toepassingen zijn bijvoorbeeld: plastics, detergenten, metaalzouten - bijv. Li-ion batterij poeders, keramiek voor de elektronica en vuurvaste industrie, SAP - Super adsorptiemiddelpoeder gebruikt in sanitaire producten zoals luiers en metaalpoeder - meng additieven.

 • Plastics

  Plastics

 • Detergents

  Detergents

 • Metal salts

  Metal salts

 • Plastics

  Ceramics

 • Detergents

  SAP

 • Metal salts

  Metal powders

Liquid injection

Verwerking van chemische stoffen

Voor de verwerking van chemicaliën worden vaak grotere mengers gebruikt. Lindor mixers kunnen worden geleverd in maten met een lading capaciteit van maximaal 25 m³ of 20 ton. (Nog grotere maten kunnen worden beschouwd).

De mengers kunnen worden uitgerust met waterverwarming en / of koelvermogen, waardoor een roterende reactie trommel wordt gecreëerd, waarin producten kunnen worden blootgesteld aan een verwarming / koeling. De mixer kan ook geleverd worden in een continue mengconfiguratie met een variabele doorvoer- en verblijftijd.

Relevante opties en speciale toepassingen zijn:

Persoonlijk advies aanvragen

contacteer ons
 

LINDOR MENGERS WORDEN GEBRUIKT VOOR DE VERVAARDIGING VAN

 • Küttner logo
 • Küttner logo