Toewijding aan het gemak van de klant: Lindor fabrieksacceptatietests gaan digitaal

Lindor biedt een online versie van de gebruikelijke FAT om te voldoen aan de behoeften van ons wereldwijde klantenbestand.

Flexibiliteit en toewijding aan klantenservice staan bij Lindor hoog in het vaandel. Wat begon als een oplossingsgericht antwoord op de beperkingen van Covid-19 is nu een permanent serviceaanbod geworden, aangezien we Factory Acceptance Tests (FAT) op afstand als standaardoptie aanbieden.

Het meest recente gebruik van deze service was vorige maand, voor het gemak van Lindor klanten in Zuid-Korea en China, die elk grote mixer-soakers bestelden voor de productie van polymeren.

Met de tijd meegaan

Lindor verkoopt al meer dan 30 jaar speciale mengers en verwerkingsmachines en heeft onderweg talloze FAT’s uitgevoerd. Klanten kunnen alle wijzigingen aanbrengen die nodig zijn, terwijl hun machine nog in de fabriek van Lindor staat.

Toen de pandemie toesloeg, werd het voor klanten moeilijk om naar de FAT in de Lindor productiefaciliteit in Nederland te reizen. Omdat we de noodzaak inzagen om deze belangrijke service aan te bieden, begonnen we met twee varianten van een digitale FAT: een “online” of live sessie en een “offline”, opgenomen en verzonden versie.

Online vs. Offline FAT

Tijdens een online digitale FAT zitten we in een live videostream met de klanten die we meenemen op een rondleiding door alle stappen terwijl ze vanuit hun eigen kantoor meekijken. Cliënten kunnen dan meteen reageren en alle resultaten met eigen ogen zien.

Een andere optie die Lindor biedt, is de mogelijkheid van een offline digitale FAT waarbij onze medewerkers video’s maken van alle functionaliteiten en deze allemaal met de klant delen. Dit is inclusief een volledig rapport van de gegevens die uit de test zijn gekomen. Klanten krijgen dan de tijd om te reageren en indien nodig wijzigingen aan te brengen.

Tijd- en geldbesparing voor onze klanten

Omdat bijna een derde van onze internationale cliënten graag gebruik maakt van een FAT op afstand, heeft Lindor besloten om digitale FAT’s tot een standaardoptie voor cliënten te maken. Hoewel er veel grote voordelen zijn om naar de Lindor werkplaats te komen voor een traditionele FAT, zoals meer face-to-face tijd samen (en we bieden altijd een lekkere lunch of diner aan), is dit een goed alternatief. Deze optie is kosteneffectief en tijdbesparend voor cliënten die ver moeten reizen om naar onze Nederlandse faciliteit te komen.

Leer meer over de Lindor Services

Het team van Lindor is toegewijd aan het leveren van het hoogste serviceniveau aan onze klanten, of ze nu in het buitenland zijn of in de buurt. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze service, apparatuur en speciale technische oplossingen voor uw productielijn.

Ontvang vandaag nog persoonlijk advies

Onze expert-ingenieurs staan klaar om je vereisten te bespreken.